Mesajul transmis de Victor Ponta dascălilor cu ocazia Zilei Mondiale a Educaţiei

| 05 oct, 2014

Premierul Victor Ponta le-a urat duminică 'La mulţi ani!' tuturor dascălilor din România, susţinând că Educaţia are cea mai mare îndreptăţire să fie numită domeniu strategic.

'Într-o societate modernă sunt mai multe domenii prioritare, dar cred că cel care are cea mai mare îndreptăţire să fie numit domeniu strategic este Educaţia. Pentru România, Educaţia înseamnă dezvoltare şi prosperitate pentru prezent, respect pentru valorile care ne reprezintă trecutul şi identitatea, dar mai ales speranţa pentru tinerii care ne duc pe drumul viitorului', scrie premierul în mesajul postat pe pagina sa de facebook duminică, de Ziua Mondială a Educaţiei.

Potrivit prim-ministrului, Educaţia ne ajută să ştim cine suntem, de unde venim şi încotro mergem.

'De aceea, Ziua Mondială a Educaţiei este una dintre cele mai mari sărbători, ea ne îndeamnă să fim responsabili şi să oferim şcolii româneşti, profesorilor, elevilor şi părinţilor respectul şi aprecierea pe care le merită. La mulţi ani tuturor dascălilor din România!', mai declară Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 2014
tadeus
Uite ce cred
Cit de mizerabil poti sa fi si sa faci ce a facut Pontistul cu acel om bolnav
De unde se stia de sosirea Pontistului daca nu din surse PSD si sau facut pregatirile de rigoare
Multa mizerie are el si cei care il consiliaza.
05 oct, 2014
theo
locuri de munca
Oferta urgenta de locuri de munca! Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
05 oct, 2014
Liana
Indicatii!
"Copiati!
Copiati!
Copiati!
05 oct, 2014
Minicuta
ponta
ponta e un micut care va face mare....RAU ROMANIEI !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ