Eşti tânăr sau în vârstă? Ponta îţi arată online ce a făcut şi va face pentru tine!

| 06 oct, 2014

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, vine cu o propunere inedită pentru mediul politic românesc în ceea ce priveşte prezentarea „Programului prezidenţial pentru România” în mediul online.

Pe lângă faptul că site-ul este unul modern şi atractiv, mecanism de filtrare cu soluţii şi realizări pentru tânăr/vârstnic este noutatea oferită celor care vizitează pagina liderului PSD.

„Tinerii reprezintă viitorul României” este mesajul care se regăseşte pe site-ul lui Victor Ponta în partea de viziune, la capitolul tineri. Chiar dacă aici sunt integrate majoritatea soluţiilor pentru tineri şi ce s-a făcut pentru aceştia în perioada mandatului de premier, accesând secţiunea „soluţii”, de pe prima pagină, se va putea descoperi toate capitolele referitoare la tineri. Datorită unui mecanism de filtrare, uşor de utilizat, cu 3 mari secţiuni „poţi afla exact ce te priveşte”.

De exemplu, selectând secţiunea tineri, student/studentă, Bucureşti, vor apărea ferestre precum: „job-uri pentru tineri”, „recunoaşterea performanţei româneşti”, „o Românie promovată în UE”. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cei trecuţi de a doua tinereţe. Astfel, selectând opţiunea vârstnic, pensionar/pensionară, vor apărea ferestre precum: „creşterea salariilor şi pensiilor”, „noua listă de medicamente compensate” şi altele.

Citeşte şi: VICTOR PONTA despre programul prezidenţial cu care candidează: Romania are nevoie de un nou proiect de ţară

De asemenea, informaţia, pe lângă faptul că e mult mai uşor de găsit, este şi extrem de uşor de parcurs. De exemplu, la secţiunea „tinerii - viitorul României” se găsesc extrem de rapid şi se parcurg la fel de rapid „reperele investiţiei în tineri”. Iar printre acestea regăsim propuneri: „Crearea de noi locuri de muncă pentru tineri”, „Strategie de promovare a familiei”, „Pact privind creşterea finanţării în Educaţie” şi altele.

Cu siguranţă informaţiile prezentate mai sus sunt cunoscute de tinerii internauţi având în vedere că pagina de Facebook a lui Victor Ponta beneficiază de aprecierea a celor mai mulţi tineri dintre candidaţii la prezidenţiale. Dacă alegerile ar fi avut loc pe Facebook, cu siguranţă Victor Ponta, cu peste 530.000 de fani, era deja preşedintele României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ