ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. PMP îşi propune la prezidenţiale un scor de 10% în judeţ

| 05 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Preşedintele PMP Vaslui, Ion Vrânceanu, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul său îşi propune să obţină un scor de 10% la alegerile prezidenţiale, pentru candidata Elena Udrea.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Liderul PMP a susţinut că formaţiunea sa este bine organizată în toate localităţile judeţului şi gata să lupte cu PSD, având în vedere că ACL este 'dezmembrat' la nivelul judeţului Vaslui.

'Avem organizaţii în toate municipiile, oraşele şi comunele din judeţ. Suntem bine organizaţi şi decişi să obţinem un scor bun. Am constatat o lipsă a ACL în desfăşurarea activităţilor de campanie, e dezmembrat complet de partidul-stat al judeţului, PSD. Vom încerca şi vom reuşi să coalizăm dreapta în judeţ. Putem fi partidul-liant, care să coalizeze dreapta. Mulţi lideri de dreapta îşi vor da seama că aici este un partid serios, care ştie ce vrea, care merge pe un trend crescător. Vom fi o armă puternică şi un zid puternic în faţa PSD', a afirmat Ion Vrânceanu.

El a spus că din întâlnirile pe care le-a avut cu oamenii în teritoriu a observat că Elena Udrea este apreciată de cetăţenii din judeţ.

'Avem un candidat bun, care a sprijinit cu foarte mulţi bani şi proiecte judeţul Vaslui. Am stat de vorbă cu mulţi oameni şi am văzut o mare simpatie pentru Elena Udrea, datorită proiectelor susţinute cât a fost ministru. (...) Teama cetăţenilor din comune de partidul-stat s-a accentuat. PSD făcut o propagandă şi o presiune, încât le este frică săracilor oameni să schimbe o vorbă cu cei de la alte partide politice. PSD a băgat frica în asistaţi, în pensionari, în oamenii de afaceri', a susţinut Vrânceanu.

Preşedintele PMP Vaslui a adăugat că PSD atrage prin 'presiuni şi ameninţări' aleşii de la alte partide politice.


'Mulţi dintre primari, viceprimari sau consilieri s-au înscris în PSD în urma presiunilor. PSD îi forţează pe aleşi să se înscrie în partid, crezând că procedând astfel vor avea mai multe voturi. S-ar putea să dea greş, fiindcă nu au fost în stare să vină cu ceva nou în judeţ. De fapt, au venit cu ceva nou, cu gazele de şist. Cred că în 2016 va fi un bumerang greu de oprit, pentru că nu au cum să-i mulţumească pe primari, nu ştiu să aducă bani în comunităţi', a afirmat Vrânceanu.


El a refuzat să spună câţi aleşi locali s-au înscris în PMP odată cu ordonanţa care permite migrarea politică, dar a spus că este vorba despre un număr 'impresionant' de consilieri locali şi judeţeni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 10:30
2brjAPh80
pgLz36GyCYK
Thanks for the intighs. It brings light into the dark!
05 oct, 2014
miha
INFORMATII
Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ