ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Mihai Sturzu: Tinerii şi internauţii sunt alături de Victor Ponta

| 05 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Preşedintele TSD, Mihai Sturzu, susţine că Victor Ponta a câştigat deja lupta din mediul online cu contracandidaţii săi pentru Preşedinţia României, fiind cel mai urmărit politician pe facebook.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. 'Victor Ponta a câştigat deja, la scor, lupta din mediul online cu contracandidaţii săi pentru Preşedinţia României. Primul-ministru este cel mai urmărit politician de pe Facebook şi chiar a întrecut la acest capitol lideri ai Occidentului, ai unor state de două sau trei ori mai mari că România', scrie duminică Mihai Sturzu, într-o postare pe pagina de facebook.

În opinia sa, era 'normal' ca Victor Ponta să conducă clasamentul în mediul online, 'având în vedere că este preşedintele celui mai modern partid din România'.

'PSD a fost primul partid din România, şi până acum singurul, care a introdus votul electronic şi care a organizat un congres on-line. PSD a demonstrat că s-a schimbat, a păşit în secolul XXI, şi la fel putem moderniza şi România', este de părere Mihai Sturzu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 10:30
bYzmoIzX
MTm8Bge5F
Clear, ineotmarivf, simple. Could I send you some e-hugs?
05 oct, 2014
Emex
De aici i se trage
Cred ca de aici i se trage:
http://youtu.be/rqWtFM-sMpg
05 oct, 2014
cata
subiect
gretos personajul asta. in politica face exact "ca cand canta" . adica cu limba afara din gura dar un dosul altora. e incredibil cat de zoios e.bleah

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ