MEN a centralizat 5.888 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare, până marţi

| 15 mai, 2013

Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat 5.888 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare, până marţi, la ora 20.00, dintre acestea 4.575 reprezintă cereri pentru copiii care împlinesc 6 ani până la 1 septembrie, iar alte 1.313 pentru cei care împlinesc 6 ani după 1 septembrie.

Potrivit unui comunicat de presă al MEN remis miercuri AGERPRES, în aplicaţia de înscriere online au fost introduse, până în prezent, 76 de cereri, dintre care 43 au fost validate la secretariatele unităţilor de învăţământ.

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, recomandă tuturor părinţilor să îşi înscrie copiii în clasa pregătitoare, în perioada alocată celei de-a doua etape, respectiv 8 - 17 mai.

De asemenea, ministrul le precizează părinţilor să completeze pe formularul de înscriere nu doar o opţiune, ci trei, pentru a elimina riscul ca o parte dintre copii să rămână nedistribuiţi şi în această etapă.

A doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare este destinată copiilor care fie nu au fost înscrişi în prima etapă, fie nu au putut fi repartizaţi pe locurile pentru care au optat părinţii. Opţiunile pot fi făcute numai pentru acele unităţi de învăţământ unde mai există locuri disponibile, conform datelor furnizate de inspectoratele şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ