DECIZIA luată de Merkel la o zi după ce armata turcă a doborât un avion rusesc

| 25 noi, 14:48

Soluțiile politice ar trebui să se afle pe masa negocierilor în cazul în care situația din Siria ar urma să se amelioreze, a declarat cancelarul german Angela Merkel, la o zi după ce armata turcă a doborât un avion rusesc, relatează DPA.

'Este evident că singura soluție viabilă în acest caz poate fi doar una politică', a declarat responsabilul german în fața Bundestagului. 'Nu există nicio altă cale care să ofere o soluție de lungă durată', a afirmat Angela Merkel.

'După doborârea avionului, situația s-a înrăutățit. Acum trebuie să facem totul pentru a preveni o escaladare' a situației, a apreciat cancelarul german, care și-a exprimat speranța că evenimentele recente nu vor anula progresele făcute până în prezent în cadrul negocierilor de pace.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 noi, 18:40
gigi
PROPUNERE
Cum poti sa faci bani! Sursa banilor e chiar langa tine: un curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple si mai clare explicatii! Inveti imediat cum poti sa faci bani! Trebuie doar sa urmezi acest curs de exceptie si inveti garantat, GRATUIT, cum poti sa faci bani! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs online, cere informatii la adresa de email:[email protected]
25 noi, 16:00
Daniel
Adevaratele greutati pot fi depasite in viata.
Adevaratele greutati pot fi depasite in viata. Doar cele imaginare sunt de neinvins. Vrei sa inveti gratuit cum sa faci bani repede? Desigur ca da! Noi iti punem la dispozitie, GRATUIT!!!, toate informatiile prin care sa inveti simplu, pas cu pas, mai usor ca la orice scoala, cum sa faci bani repede! Te intereseaza? Bineinteles ca da! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ