Mesajul DUR al lui Ion Ţiriac către Klaus Iohannis

| 20 noi, 2014

Ion Ţiriac avut, joi, un discurs acid la adresa clasei politice, transmitandu-i, totodata, si un mesaj presedintelui ales Klaus Iohannis.

Fostul mare jucator de tenis, care joi a devenit Doctor Honoris Causa al Academiei de Educatie Fizica si Sport, i-a acuzat pe politicieni ca au ignorat sportul si miscarea, motiv pentru care copiii au de suferit astazi.

Astfel, Tiriac i-a cerut presedintelui Klaus-Iohannis "legi pentru societate" care sa contribuie la revigorarea sportului romanesc. Omul de afaceri spune ca a ajuns la capatul rabdarii si a promis ca va fi mult mai atent la modul in care sunt repartizati banii pe care ii plateste drept taxe si impozite.

"Din pacate, societatea se desfasoara altfel. Copilul are tableta la 2 ani. Nu mai stie sa fuga, iar in curand n-o sa stie nici sa mai mearga. A venit timpul sa bat cu pumnul in masa. Gata, ajunge! Domnule presedinte, dati-ne niste legi pentru societatea noastra, pentru viitor. Sa batem cu pumnul in masa! A venit momentul sa batem cu pumnul in masa! S-a umplut paharul, nu mai sunt politicos. Platesc sute de milioane de euro taxe si vreau sa stiu ce ati facut cu ei", a spus Tiriac.

Tiriac a propus investitii masive in infrastructura si a oferit drept exemplu programul din 2004, cand au fost construite 400 de sali de sport.

"In 2004 s-au facut 400 de sali in 430 de zile. Ca s-au facut bune, proaste, asta e, dar macar erau acolo. Nu a fost vina presedintelui tarii ca a plouat in sala. E vina nemernicului care a facut sala. Se poate! Dar problema este ca atunci cand vine cineva si zice ca se poate, apare altcineva care sa spuna ca nu suntem o tara de inotatori si asa mai departe", a completat Tiriac.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 2014
RICA
P................
"Eu pe Iohannis l-am vazut de 3-4 ori in viata mea. Dumnealui vine dintr-un orasel in care nemtii au bagat foarte multi bani. Nu am nimic impotriva lui Iohannis. Deocamdata a fost un bun primar la o treaba mititică, dar domnul Ponta conduce un guvern de un an si ceva si il conduce, zic eu, decent", a comentat Ion Ţiriac ......si dintr-o data s-a saturat , da ultimatumuri. HAI SICTIR BOSOROGULE
21 noi, 2014
Andrei
Domnul Tiriac sa mai citeasca , sa mai vada ce prevede Constitutia . sa vada care sunt prerogativele presedintelui. Domnul Tiriac crede ca in Romania e dictatura , Ca presedintele face ce vrea ? Spre stiinta dumnealui presedintele nici nu gestioneaza banul public nici nu adopta legi dupa bunul plac.
21 noi, 2014
artur
S-au facut 400 de sali de sport, dar unde nu trebuia: cate doua intr-un sat cu 500 de locuitori. E clar ca i-a durut in cot pe guvernantii din 2004 de salile de sport. I-a interesat sa-si ia banii prin firmele care au castigat licitatiile cu dedicatie si care au fost tot ale PDL. Asa ca Tiriac sa nu mai taraie degeaba. Sa-si vada de afacerile sale si, daca vrea ceva bun in Romania, sa se implice chiar el. El plateste taxe pentru propriile afaceri. Ce ce ajuta Romania? Are angajati, dar asa au toti care au firme. De pe urma angajatilor s-a imbogatit si el.
21 noi, 2014
alexe
Mă gândesc ce vor mai cere X și Y din țara asta de la Iohannis. S-a trezit Țiriac să ceară ...bine că nu a aflat că se pricepe președintele la gresie și faianță că îl chema Țiriac să ii pună și lui. În 25 de ani de la revoluție nu a avut timp să ceară de la ceilalți presedinți. Un ciudat care a votat cu Ponta-PSD. Ponta are găuri în buget vai mama lui și Țiriac visează fonduri de 10 ori mai mari.
20 noi, 2014
irinapop
Tulai Doamne, de cand presedintele repartizeaza banii pe care-i plateste Tiriac ca taxe si impozite !!!! Mai, fatuco de cand presedintele face legi? De cand presedintele da legi pentru viitorul tarii? N-o-ti vrea si sa vina presedintele seara sa va cante un cantec de leagan ca sa adormiti? Evident si sa va trezeasca dimineata cu "desteapta-te romane", ca are ceva voce presedintele asta, de ce sa n-o foloseasca in folosul populatiei, nu? Bai frate, dar tupeu mai au unii!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ