Mesajul INCREDIBIL pe care VICTOR PONTA i l-a transmis șefei PNL, ALINA GORGHIU

| 07 mar, 16:43

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a urat, sâmbătă, în discursul susţinut la Romexpo, în faţa femeilor social-democrate, mult succes co-preşedintelui PNL, Alina Gorghiu, el ţinând să-i adreseze şi urarea de a nu deveni ”pedelistă”.

”Fiindcă veni vorba de politică şi de femei, vreau să le mulţumesc colegelor noastre de la alte partide care sunt prezente aici. Vreau să-i urez mult succes – cu toată convingerea spun lucrul ăsta – unei colege a noastră de USL, Alina Gorghiu, care acum este preşedinta PNL şi aş vrea să-i urez să nu devină pedelistă tocmai pentru că mi-aduc aminte foarte bine cum am luptat împreună împotriva abuzurilor, împotriva nedreptăţilor, cum am crezut împreună că (...) dialogul, respectul şi civilizaţia trebuie să înlocuiască scandalul, bădărănia, insultele şi acuzele pe care le-am avut timp de zece ani”, a spus Ponta, în discursul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 07:51
virgil arsenescu
Romanul Basescu a fost cel care a luptat impotriva abuzurilor, împotriva nedreptăţilor, to ai creat scandalul, bădărănia, insultele şi acuzele, harasamentul, jignirile de care Basescul a avut parte timp de zece ani de la un om care-i este total inferior din toate punctele de vedere.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ