Metrorex: 11 stații de metrou vor fi închise alternativ pentru modernizări în perioada iulie-septembrie

| 19 mai, 10:47

Un număr de 11 stații de metrou, care au un singur acces, vor fi închise alternativ, timp de șapte zile calendaristice, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare în perioada iulie-septembrie, a anunțat vineri Metrorex într-un comunicat, remis AGERPRES.

"Lucrările de modernizare a aparatelor de taxare la stațiile de metrou cu un singur acces se vor desfășura succesiv, în perioade diferite de timp: Pipera: 15 iulie — 21 iulie 2017; Constantin Brâncoveanu: 22 iulie — 28 iulie; Aurel Vlaicu: 29 iulie — 4 august 2017; Piața Victoriei 2: 5 august — 11 august; Basarab 1: 12 august — 18 august; Tineretului: 19 august — 25 august; Dimitrie Leonida: 26 august — 1 septembrie; Apărătorii Patriei: 2 septembrie — 8 septembrie; Costin Georgian: 9 septembrie — 15 septembrie; Berceni: 16 septembrie — 22 septembrie; Pantelimon: 23 septembrie — 29 septembrie", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, Metrorex a informat și autoritățile locale și RATB referitor la perioadele în care lucrările vor fi executate în stațiile cu un singur acces, compania solicitând sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului comun de suprafață.

"Pentru ca disconfortul resimțit de călători să fie minim, graficul lucrărilor la stațiile de metrou cu un singur acces a fost stabilit în funcție de perioadele cu trafic scăzut, ca urmare a vacanțelor școlare și a concediilor", se mai arată în comunicat.

Perioada maximă estimată pentru închiderea stațiilor de metrou va fi de 7 zile calendaristice consecutive.

"Perioada maximă estimată pentru închiderea stațiilor de metrou cu un singur acces va fi de 7 zile calendaristice consecutive, cu începerea lucrărilor într-o zi de vineri, după terminarea programului normal de lucru al Metrorex și după ce ultimii călători vor părăsi stația de metrou. Lucrările de modernizare a stațiilor de metrou se desfășoară atât ziua, cât și noaptea, acolo unde procesul tehnologic permite acest lucru", se mai arată în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ