Metrorex prelungește cu două ore programul de circulație a garniturilor în ziua meciului cu Finlanda

| 07 oct, 19:05

Metrorex prelungește cu două ore programul de circulație a trenurilor de metrou pentru a veni în sprijinul bucureștenilor care vor asista la meciul de fotbal dintre Naționala României și cea a Finlandei.

"Ministerul Transporturilor și Metrorex vin în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa națională a României și cea a Finlandei, care se va desfășura pe stadionul 'Arena Națională' și anunță că joi, 8 octombrie 2015, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore", se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la stațiile capăt de magistrala la ora 00:45 pe liniile M1, M2, M3 și M4. Intervalul de circulație va fi de aproximativ 10 — 12 minute.

Meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale României și Finlandei se va disputa joi, 8 octombrie, pe stadionul Arena Națională din Capitală, începând cu ora 21,45, a anunțat Jandarmeria Capitalei. Meciul dintre naționalele României și Finlandei se va disputa cu spectatori, a anunțat FRF, după ce UEFA hotărâse inițial să aibă loc cu porțile închise.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ