Michael Schumacher a suferit o nouă intervenţie chirurgicală

| 31 dec, 2013

Germanul Michael Schumacher a suportat astă noapte o a doua operaţie chirurgicală craniană şi starea lui s-a ameliorat uşor, dar rămâne în continuare critică, au anunţat marţi medicii spitalului din Grenoble, unde septuplul campion mondial de Formula 1 a fost internat duminică după un accident de schi pe pârtia staţiunii Meribel din Alpii francezi.

Fostul campion german este menţinut în continuare în hipotermie şi în comă artificială, au adăugat medicii francezi, care apreciază că un transfer către un alt spital ar fi periculos în acest moment.

''Situaţia este sub un control mai bun decât ieri, dar nu putem spune că este în afara pericolului. Am mai câştigat ceva timp, dar trebuie continuată supravegherea oră de oră. Este prematur să facem speculaţii în actuala lui condiţie'', a declarat cu prilejul unei conferinţe de presă Jean-Francois Payen, şeful secţiei de anestezie şi terapie intensivă.

Emmanuel Gray, şeful secţiei de neurochirurgie a spitalului din Grenoble, a precizat că în timpul operaţiei a fost îndepărtat un hematom larg din partea stângă a creierului lui Schumacher:''A fost unul mai mare şi mai accesibil decât altele. Am judecat că îl putem îndepărta fără a ne asuma niciun risc''.

Conform doctorilor, casca de protecţia i-a permis fostului pilot să ajungă la spital în viaţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ