MIHĂIȚĂ NEȘU speră într-un miracol: Ar putea merge din nou cu ajutorul unui medic român stabilit peste Ocean

| 13 apr, 11:20

Mihăiță Neșu speră într-un nou miracol. Un medic român stabilit peste Ocean l-a propus pe fostul stelist pentru a lua parte la un tratament experimental cu ajutorul căruia ar putea merge din nou.

O companie de peste Ocean a reuşit să obţină rezultate miraculoase în încercarea de a-i vindeca pe bolnavii cu leziuni acute la măduva spinării. De anul trecut, specialiştii din Statele Unite tratează oficial persoane care au suferit accidente recente. Planul medicilor îi cuprinde însă şi pe bolnavii cronici, cum este cazul lui Neşu.

Medicul Ion Alexie doreşte că Neşu să se înscrie pentru tratamentul experimental.

“Este ceva unic în lume, bazat pe implantul unui polimer special cu sau fără celule stem. Încercăm să-i facilităm lui Mihai accesul la un program de testare. Dacă rezultatele testării vor da rezultatele dorite, Mihai va avea ocazia să meargă din nou. În astfel de situaţii, merită să rişti pentru că nu există alternativă. Nu discutăm despre ceva care se va întâmpla acum, într-o zi sau o lună. Cu răbdare, minunea la care sperăm toţi s-ar putea realiza”, a declarat medicul Ion Alexie.

În urmă cu 13 ani, Mihaiţă Neşu debuta pentru Steaua în Liga 1. Talentul şi dăruirea de care a dat dovadă cel poreclit Bişonul l-au ajutat să devină rapid unul dintre jucătorii de bază ai echipei din Ghencea. În 2008 a venit şi răsplata. Neşu s-a transferat la echipa olandeză Utrecht şi toate porţile păreau deschise pentru fundaşul din Oradea.

Visul fostului stelist a fost curmat brusc în urmă cu 4 ani. În urma unei ciocniri violente la un antrenament cu un coechipier, Neşu a rămas paralizat de la gât în jos. Verdictul medicilor a fost unul teribil: fractură de vertebră cervicală. De atunci, fostul fundaş este ţinutuit în scaunul cu rotile.

Ion Alexie a devenit celebru peste Ocean după ce l-a tratat pe fostul rege al muzicii pop Michael Jackson. Medicul a fost singurul care a declarat în urmă cu un an că fostul fotbalist va merge din nou.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ