Mihai Tudose, ironii la adresa guvernului: „O mămăligă care latră”

| 29 iul, 18:17

 

Fostul premier Mihai Tudose ironizează mesajele guvernanților, despre care susține că se contrazic în privința locurilor din spitale, a măsurilor de protecție sau a începerii școlii.

 

 

 

„Mămăliga care latră! Arafat: Nu mai avem... Tătaru (ministru!): Avem... Câţu: deficitul e f mare dar.. avem măşti şi dezinfectanţi.... deci suntem pregătiţi pentru orice situaţie! Oricum e ,,îmbucurător” că ministrul de Finanţe (nu că el, Câţu, chiar ar fi..) ţine inventarul la sticluţele cu spirt.... Guvern: nu ştim când începe şcoala şi nici cum începe. E de vină PSD-ul care ne tot întreabă. De aceea nu ştim! Guvern: hotărâre pentru a limita extinderea pandemiei: se scurtează programul la păcănele! Până la 23:00. Tot Guvern: nu ai voie cu cearceafu’ între şezlonguri! Deci, nu-i aşa, ia-ţi şezlong... sau du-te la păcănele... Tot Guvern: noi suntem cei mai buni, cei mai curaţi, cei mai profesionişti... dar nu prea ne iese nimic fiindcă există PSD! Şi cu toate că există PSD noi, pnl, avem 40% !!! Poate 40*....”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.
El a făcut un apel la guvernanţi să facă ceva „pentru oameni, pentru ţară”.
„Nu vă răţoiţi toată ziua la opoziţie fiindcă imaginea cam asta e: o mămăligă care latră”, a conchis europarlamentarul social-democrat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ