Milionarul Cezar Negoiţă a fost jefuit. Poliţia a reţinut o elevă de clasa a XII-a

| 06 noi, 2013

O elevă în clasa a XII-a la liceul particular Hyperion din Capitală a fost reţinută, în noaptea de marţi spre miercuri, de poliţiştii Secţiei 12, la câteva ore după ce ar fi furat 20.000 de lei şi 2.000 de euro din casa omului de afaceri Cezar Negoiţă, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla în casa milionarului, la o petrecere la care fuseseră invitate mai multe persoane, eleva în vârstă de 18 ani a furat banii dintr-un sertar, în jurul orei 23:30, după care a ieşit din imobil şi i-a dat unui tânăr în vârstă de 21 de ani.

Ridicat de poliţişti pentru audieri, tânărul a spus că ştia faptul că banii au fost furaţi, aşa că i-a jucat la un cazino şi i-a pierdut. Conform anchetatorilor, părinţii fetei au mers, miercuri, la sediul Secţiei 12 şi au acoperit prejudiciul provocat de fiica lor.

Eleva şi complicele ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Sectorului 3, cu propunerea de arestare preventivă.

Cezar Negoiţă este director al unei companii de tranzacţii bursiere din Bangkok, Thailanda. El este pasionat al maşinilor de lux iar ultima ispravă o reprezintă un bolid de 300.000 de euro, Lamborghini Aventador.

Tag-uri: Cezar Negoiţă, jaf
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 2013
Jan
Negoita se pare ca e si ...
... nitel mai mult pedofil. Pare ca in Thailanda sa cam pervesit. In locul parintilor il dadeam in judecata. Oricum pirtzarii astia nu sjung prea departe, le ia cineva beregatile dupa ce se baga suficient in mocirla.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ