Ministerul Apărării Naționale se alătură inițiativei "Turn the World UN Blue"

| 23 oct, 21:10

Ministerul Apărării Naționale se alătură inițiativei Organizației Națiunilor Unite, intitulată "Turn the World UN Blue", și va ilumina, sâmbătă seara, sediul clădirii instituției în albastru.

Potrivit unui comunicat al MApN, acțiunea, la împlinirea a 70 de ani de existență a ONU, este una menită să promoveze pacea, dezvoltarea și drepturile omului și să încurajeze conștientizarea acestora drept valori esențiale ale organizației și ale sistemului internațional.

"Armata României a fost prezentă la majoritatea misiunilor militare ONU. În acest moment, 40 de militari participă sub culoarea albastră a organizației la diferite misiuni. Momentul este unul cu atât mai important cu cât anul acesta se împlinesc 60 de ani de la primirea României în ONU", precizează MApN.

Şi Palatul Victoria va fi iluminta, sambata, în culoarea albastra.

În cadrul campaniei la nivel mondial, au fost incluse și clădiri precum Opera din Sidney, Marile Piramide de la Gizeh, Statuia lui Iisus Christos de la Rio de Janeiro sau Empire State Building din New York. Vor fi de asemenea iluminate în albastru Muzeul Ermitage din Sankt Petersburg, Turnul Înclinat din Pisa sau Westminster Hall din Marea Britanie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ