Ministerul Transporturilor anunţă încă 10 tronsoane de autostradă, de aproape 1.000 km

| 01 mai, 2014

Ministerul Transporturilor a publicat anunţuri pentru realizarea a 10 studii de fezabilitate pentru tronsoane de autostradă, în lungime totală de 995 de kilometri, a căror valoare depăşeşte 50 de milioane de euro.

Ministerul Transporturilor anunţă, joi, într-un comunicat de presă, publicarea în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP) a Anunţurilor de Participare în vederea realizării Studiilor de Fezabilitate pentru 10 tronsoane de autostradă, în lungime totală de 995 km, a căror valoare totală se ridică la aproape 53 de milioane de euro.

Potrivit sursei citate, cele 10 tronsoane de autostradă sunt parte integrantă din Memorandumurile aprobate de către Guvern cu tema 'Strategia de absorbţie a fondurilor europene nerambursabile aferente construcţiilor de autostrăzi în România având ca sursa de finanţare Fondul de Coeziune si Fondul European de Dezvoltare Regională din cadrul POIM 2014 - 2020'.

Tronsoanele de autostradă avute în vedere sunt: Craiova-Calafat (83 km), Ploieşti-Buzău (75 km), Buzău-Focşani (67 km), Bucureşti-Alexandria (85 km), Bacău-Paşcani (95 km), Braşov-Bacău (170 km), Focşani-Bacău (120 km), Paşcani-Siret (100 km), Alexandria-Craiova (140 km) şi Bucureşti-Giurgiu (60 km).

Valoarea totală a acestor tronsoane se ridică la 52.957.035 euro, iar termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 17 iunie 2014.

Ministerul Transporturilor precizează că, în prezent, sunt in curs de finalizare şi publicare documentaţiile de licitaţie pentru revizuirea Studiilor de Fezabilitate pentru celelalte şapte tronsoane de autostradă incluse in Memorandumurile aprobate de Guvernul României, care reprezintă aproximativ 580 de km.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ