Ministrul Justiției Tudorel Toader anunță un audit extern la Parchetul General, DNA și DIICOT

| 04 apr, 12:13

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă încă un control la parchete. El a afirmat luni seara, la Antena 3, că va dispune un audit extern la parchetul instanţei supreme, la Direcţia Naţională Anticorupţie şi la DIICOT, pentru a analiza activitatea procurorilor.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader: "Într-un timp pe care nu l-am stabilit, după o procedură legală, voi dispune, în calitate de ministru, un audit extern, la cele trei structuri ale Ministerului Public - DNA, DIICOT și Înalta Curte -. Auditul va urmări multe. Ai număr de dosar, CEDO și noi vorbim mereu de termen rezonabil în soluționarea unei cauze. Să vezi de la sesizare până la soluționare - rechizitoriu, clasare, ce-o fi, cât timp a trecut. Nu cumva unele să fie luate peste rând și altele să stea în așteptare, așa, spre o dulce prescripție. Poți vedea, de exemplu, număr de inculpați. Poți vedea număr de arestați. Poți vedea număr de cetățeni de-ai noștri care au stat în pușcărie pe nedrept și ulterior achitați".


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ