Ministrul Sănătății, Victor Costache: ”Toți cei 2.448 de tineri care au reușit examenul de rezidențiat au fost integrați”

| 17 dec, 22:36

Toți cei 2.448 de tineri care au promovat examenul de rezidențiat au fost integrați, aceștia având posibilitatea să se pregătească, prin rotație, în spitale militare, județene și private, anunță ministrul Sănătății Victor Costache, anunță Mediafax.

 

„Toţi cei 2.448 de tineri medici, farmacişti, care au reuşit acest examen atât de important, atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru medicina, medicina dentară şi farmacia din România, au fost integraţi. S-a reuşit suplimentarea cifrei de şcolarizare și nu oricum, prin această OUG care face ca rezidenţiatul nostru să fie mai european. Mulţi dintre voi vor putea debuta şi toţi veţi avea oportunitatea să faceţi rotaţii şi în spitale militare, spitale judeţene mari, spitale private cu condiţii deosebite. Întreaga echipă a Ministerului Sănătăţii a lucrat în ultimele 10 zile non-stop pentru realizarea acestui deziderat”, a spus ministrul Sănătății, Victor Costache.
Pentru sesiunea 2019-2020, Ministerul Sănătății a alocat, suplimentar, 2.448 locuri, din care 936 pentru domeniul medicină, 1.052 pentru domeniul medicină dentară și 460 pentru farmacie.
„Pentru suplimentarea numărului de locuri au fost luate în calcul toate unitățile de învățământ superior medical acreditate”, se arată într-o informare a Ministerului.

 

Tag-uri: anunt, medici, rezidenţi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ