Minunea s-a produs: Gabriel Cotabiţă s-a TREZIT. Vezi care au fost primele sale cuvinte

| 02 iun, 08:49

Minunea pe care o aștepta o țară întreagă s-a produs, într-un final. Mai exact, la mai bine de trei săptămâni de când zace, inert, pe patul de spital, Gabriel Cotabiță a deschis ochii și, conștient, a spus primnele lui cuvinte, readucând speranța în inima fetelor și a bătrânei sale mame, relatează spynews.ro.

Conform unor apropiați ai familiei, Gabriel Cotabiță a început să dea primele semne că este conștient și că priveziunile cu privire la recuperarea lui au fost prea pesimiste.

Pentru că, în urmă cu câteva zile, cântărețul care a suferit, în urmă cu trei săptămâni un atac care l-a lăsat fără puls timp de mai bine de un sfert de oră, a dat primele semne că este conștient. Iar primele cuvinte pe care le-a spus au fost și cele care i-au făcut pe toțio cei care se aflau acolo să plângă. De fericire, evident.

”Eliza, Eliza, unde ești?”, au fost cuvintele pe care le-a spus artistul în momentul în care și-a revenit, pentru câteva minute, din starea comatoasă în care era afundat, solicitând astfel să își vadă fiica de care este atât de atașat. Apoi, șocându-i și mai tare pe cei din prajma lui, cântărețul, cu greu, a mai spus că are dureri.

”Mă doare rău, mă doare”, a mai spus el, fără să răspundă însă și la întrebările cu privire la ce anume îl durea.

Momentele acestea sunt însă cele care le-au ridicat moraslul tuturor celor apropiați, cu atât mai mult cu cât nici în cele mai optimiste previziuni nu se bănuia că artistul își va reveni atât de repede. Acum însă, familia lui speră că, în curând, vor putea renunța la aparatele la care e conectat și că, încet-încet, vor începe anevoiosul drum al recuperării.

 

Citeşte şi: Cazul Cotabiţă a stârnit REACŢII din partea Ministerului Sănătăţii

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ