GABRIEL COTABIŢĂ este CONŞTIENT! Comunicat OFICIAL dat de medici ÎN URMĂ cu puţin TIMP

| 04 iun, 12:51

Gabriel Cotabiţă a fost în comă profundă mai bine de trei săptămâni, timp în care a fost ţinut în viaţă de aparate, cu excepţia unor scurte perioade în care medicii au efectuat o serie de teste pentru a vedea dacă artistul mai are activitate cerebrală.

Minunea pe care o aștepta o țară întreagă s-a produs, într-un final.Mai exact, la mai bine de trei săptămâni de când zace, inert, pe patul de spital, Gabriel Cotabiță ar fi deschis ochii și, conștient, ar fi spus primnele lui cuvinte, readucând speranța în inima fetelor și a bătrânei sale mame.

Citeşte şi: Incredibil! Decizia luată de fetele lui Cotabiță spune TOT

Echipa de medicii care se ocupa de Gabriel Cotabita a emis un comunicat in care se explica care este starea de sanatate a artistului.


COMUNICAT DE PRESA

referitor la starea de sanatate a pacientului Gabriel Cotabita

Pacientul prezinta o suferinta cerebrala  postanoxica. Evaluarea neurologica este in ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la 13 puncte .

Este constient, momentele de cooperare alterneaza cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spatiala si agitatie psihomotorie in planul patului. Pacientul respira spontan, necesitand intermitent oxigenoterapie pe masca si are functiile vitale in parametrii normali. Se alimenteaza per os, beneficiaza zilnic de sedinte de psihoterapie si fiziokinetoterapie.

O echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea de sanatate inca fragila a pacientului.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Gabriel Cotabiţă s-a ridicat pe marginea patului şi a băut singur ceai

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ