ULTIMA ORĂ: Document OFICIAL privind starea de SĂNĂTATE a lui Gabriel Cotabiţă

| 25 mai, 17:52

Gabriel Cotabiță a fost deconectat de la aparate! Asta pentru că îndrăgitul artist reușește să respire singur, fără ajutorul aparatelor. Pacientul Gabriel Cotabiță prezintă o suferință cerebrală postanoxică, evaluarea neurologică în dinamică arătând o ameliorare, a informat, luni, Spitalul de Urgență Floreasca, printr-un comunicat de presă.

"Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica in dinamica arata o ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la 8 puncte (raspunde la anumiti stimuli).

Este stabil din punct de vedere hemodinamic si respirator cu precizarea ca respira spontan pe sonda de traheostomie dar necesita in continuare perioade intermitente de ventilatie mecanica. Totodata beneficiaza zilnic de sedinte de fiziokinetoterapie, asa cum se procedeaza in astfel de cazuri.

O echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea de sanatate a pacientului.

Incepand cu saptamana viitoare, in fiecare joi vor fi elaborate si difuzate comunicate referitoare la starea de sanatate a pacientului Gabriel Cotabita", se arata in comunicatul institutiei.

Citeşte şi: Când NIMENI nu se aştepta, Gabriel Cotabiţă a...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ