Veşti bune despre starea de sănătate a lui GABRIEL COTABIŢĂ: sunt sigură că aude

| 28 mai, 20:43

Gabriel Cotabiţă se luptă cu moartea, iar prietenii şi apropiaţii susţin că starea de sănătate a artistului s-a îmbunătăţit considerabil. Roxana Iliescu a declarat că Gabriel Cotabiţă răspunde pozitiv la stimuli şi că starea sa de sănătate este din ce în ce mai bună.

"Eu sunt convinsa ca aude si au spus medicii ca a raspuns la stimuli si la prezenta fetelor. Ma bucur ca artistii au raspuns initiativei rugaciunii comune. Asa el are mai multe sanse sa-si revina mai repede, deci e acolo! E spectaculos sa le vad. le cunosc de cand sunt mici. Si-au asumat rolul de a fi sprijin pentru tatal lor si gestioneaza aceste lucruri perfect", a declarat Roxana Iliescu la Stirile Kanal D.

La cateva zile dupa rugaciunea comuna pe care au lansat-o artistii si prietenii, Gabriel Cotabita a dat semne. Rugaciunile nu au incetat. 

"Puterea rugaciunii este mare pentru trebuintele obisnuite ale vietii noastre, dar mai ales pentru cei pentru care ne rugam. Mantuitorul ne invata sa credem", a spus un preot, la Stirile Kanal D.

 

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Cotabiţă are un SCOR Glasgow 8! Ce ŞANSE DE RECUPERARE sunt ...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ