Mircea Lucescu revine pe stadionul Dinamo, ca adversar

| 03 sep, 2013

Campioana Ucrainei, Şahtior Doneţk, va disputa un meci amical cu echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, sâmbătă 7 septembrie, de la ora 18,30, pe stadionul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, au confirmat marţi cele două cluburi.

Antrenorul lui Şahtior, Mircea Lucescu, va reveni astfel, ca adversar, pe arena în care a evoluat timp de 14 ani ca jucător, perioadă în care a cucerit şase titluri de campion al României cu Dinamo (1964, 1975, 1971, 1973 şi 1977), iar apoi încă unul ca antrenor al alb-roşilor, în 1990.

Tehnicianul echipei din Doneţk vine în România cu toate vedetele braziliene din lotul lui Şahtior: Luiz Adriano, Taison, Fred, Ilsinho, Costa, Teixeira şi Ismaily.

Delegaţia ucraineană va ajunge la Bucureşti sâmbătă la ora 11,00, urmând să fie cazată la Rin Grand Hotel.

Şahtior Doneţk precizează, pe site-ul oficial că, înaintea startului jocului de la Bucureşti, antrenorul Mircea Lucescu va primi un trofeu din partea clubului Dinamo, în semn de recunoştinţă pentru munca depusă la această grupare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ