Şahtior Doneţk şi Lazio Roma, eliminate din Europa League

| 27 feb, 2014

Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, una dintre favoritele la câştigarea trofeului, şi Lazio Roma au fost eliminate surprinzător din Europa League la fotbal, după meciurile de joi, din manşa secundă a şaisprezecimilor de finală.

Campioana Ucrainei a fost învinsă cu 2-1 la Doneţk de Viktoria Plzen, după 1-1 în Cehia.

Lazio, învinsă pe Stadio Olimpico de Ludogoreţ Razgrad cu 1-0, a lăsat impresia că poate întoarce rezultatul la Sofia, după ce a deschis scorul în chiar primul minut, a condus cu 2-0 (54) şi cu 3-2 în min. 82, însă campioana Bulgariei a făcut un meci excelent şi a smuls calificarea în optimi, transmite Agerpres.

Cosmin Moţi a câştigat din nou duelul ex-dinamoviştilor cu Ştefan Radu. Moţi (cartonaş galben în min. 42) a fost integralist la Ludogoreţ, iar Radu a evoluat tot meciul la Lazio.

O brigadă de arbitri din România, cu Ovidiu Haţegan la centru, a condus meciul dintre Napoli şi Swansea City, încheiat cu scorul de 3-1. Haţegan a fost ajutat de arbitrii asistenţi Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, arbitri asistenţi adiţionali au fost Sebastian Colţescu şi István Kovács, iar arbitru de rezervă Radu Ghinguleac. În tur, scorul fusese ''alb'', 0-0.

În optimi s-au mai calificat Betis Sevilla, ''lanterna roşie'' a campionatului spaniol, după 2-0 la Kazan, Sevilla FC (2-1 cu NK Maribor), Red Bull Salzburg (3-1 cu Ajax), FC Basel (3-0 cu Maccabi Tel Aviv) şi FC Porto (3-3 cu Eintracht, la Frankfurt).

Rezultate


Rubin Kazan (Rusia) - (+) Betis Sevilla (Spania) 0-2 (în tur: 1-1)

(+) Napoli (Italia) - Swansea City (Anglia) 3-1 (în tur 0-0)

(+) Sevilla FC (Spania) - NK Maribor (Slovenia) 2-1 (în tur 2-2)

Şahtior Doneţk (Ucraina) - (+) Viktoria Plzen (Cehia) 1-2 (în tur 1-1)

Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria) - (+) Lazio Roma (Italia) 3-3, la Sofia (în tur 1-0)

(+) Red Bull Salzburg (Austria) - Ajax Amsterdam (Olanda) 3-1 (în tur 3-0)

(+) FC Basel (Elveţia) - Maccabi Tel Aviv (Israel) 3-0 (în tur 0-0)

Eintracht Frankfurt (Germania) - (+) FC Porto (Portugalia) 3-3 (în tur 2-2)


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ