Mircea Man: PNL nu va intra la guvernare cu un PREMIER care nu e susţinut de preşedintele României

| 24 sep, 20:54

Co-preşedintele PNL Maramureş, deputatul Mircea Man, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că PNL nu va intra la guvernare cu un alt prim-ministru decât cel susţinut de preşedintele României, scrie Agerpres.

"În nici un caz PNL nu va intra la guvernare cu un alt prim-ministru decât cel susţinut de preşedintele României - Cătălin Predoiu - iar acea alianţă făcută de vechea echipă a PNL nu e valabilă (...), deci nu vom intra la guvernare decât printr-o moţiune care trece sau prin alegeri în 2016. Acum ar însemna să te îneci, să intri la guvernare pentru că Victor Ponta duce bugetul înspre pomeni electorale care nu sunt susţinute pe partea economică, tocmai înspre a aduce voturi, iar acest lucru este extrem de greu de remediat după ce deciziile se întâmplă", a spus Mircea Man.

Co-preşedintele PNL Maramureş a subliniat că nu este împotriva majorării salariilor în sistemul bugetar, dar a afirmat că aceste ajustări ar trebui să fie făcute prin identificarea unor 'resurse adevărate'. 

'Dacă majorările salariale preconizate se fac din resurse adevărate şi nu din banii pentru autostrăzi sau banii destinaţi infrastructurii naţionale, atunci putem spune că e bine, iar în caz contrar că e total greşit. Nu sunt împotriva majorărilor salariale în sistemul bugetar, dar să fie făcute din resurse identificate" a spus Mircea Man.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ