Oprea: Mergem cu actuala coaliție de guvernare, nu vom vota moțiunea de cenzură

| 26 sep, 14:47

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă la Galați că formațiunea politică pe care o conduce nu va vota moțiunea de cenzură.

 

"Mergem cu actuala coaliție de guvernare, nu vom vota moțiunea de cenzură. Considerăm că actualul guvern este un guvern bun, care are performanțe economice pentru România', a spus Oprea, într-o conferință de presă.

Întrebat dacă parlamentarii UNPR vor rămâne în bănci sau vor vota împotrivă, Oprea a răspuns: "Parlamentarii noștri nu vor vota moțiunea de cenzură, ca să fiu mai clar".

Liderul UNPR a adăugat că președintele Klaus Iohannis va fi sprijinit în continuare de UNPR pe problemele de securitate națională.

"Îl sprijinim pe președintele Klaus Iohannis, este mare nevoie în momentul de față, mai ales în Parlamentul României, să îl sprijinim pentru ceea ce înseamnă securitatea națională în România. Am făcut-o și o vom face în continuare", a precizat Oprea.

Liderul UNPR a reiterat faptul că politica interesului național a atras mulți români în partid și a produs o creștere în sondaje.

"Noi am crescut în sondaje și pe faptul că am fost primii care am vorbit de acest interes național al României. Am fost priviți cu zâmbete la început, acum cinci ani, cu neîncredere. Acum, toți liderii politici, mai mari, mai mici, vorbesc de interesul național, noi vorbim de patriotismul pozitiv european, ne ținem de cuvânt, de aceea peste 100.000 de români au venit către UNPR, în ultimul timp", a spus Oprea.

Gabriel Oprea s-a aflat sâmbătă la Galați, unde a participat la Reuniunea Organizațiilor UNPR din Regiunea II Sud — Est.

Citește și: LOVITURĂ de TEATRU: "Vor fi și voturi de la PSD la moțiunea de cenzură"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ