Gabriel Oprea, despre liberalizarea VIZELOR pentru SUA

| 11 oct, 10:50

Vicepremierul Gabriel Oprea, a susținut o conferinta de presa la intoarcerea din vizita oficiala din Statele Unite ale Americii.

,,Inainte de toate, vreau sa imi exprim regretul fata de tragicul eveniment care s-a petrecut ieri dimineata in Turcia, la Ankara , in urma căruia mulți oameni nevinovati au cazut prada atacului. Ca vicepremier de Securitate, trasmit condoleantele mele Turciei și familiilor celor implicați„, și-a început Oprea discursul.

Viceprim-ministru a vorbit despre dicuțiile avute cu demnitarii americani, printre care siguranta natională a celor doua state, dar și liberalizarea vizelor pentru romani.

Citeste si: Băsescu, despre întâlnirea cu Oprea: A vizat Consiliul JAI. A vrut să ştie de ce am poziţia aceea legată de imigranţi

„În urma intrevederilor de la intalnirea cu inaltii demnitari americani s-au desprins doua aspecte: Prima veste buna se refera la regimul vizelor pentru SUA, iar a doua pe care o consider si mai importanta vizeaza sporirea garantiilor de securitate pentru Romania. In actualul context de securitate este o oportunitate pentru Romaia sa consolideze relatiile.

Romania este astazi un partener solid si un aliat de incredere al SUA.

Asa cum ati fost informati, am semnat impreuna cu procurorul general al SUA, acordul intre guvernul roman si guvernul american, pentru intensificarea cooperarii privind securitatea nationala, acesta fiind cel mai important criteriu in sensul liberalizarii vizelor pentru cetatenii romani„, a declarat Gabriel Oprea, duminică, la conferința de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 oct, 07:46
Florin
Lucreaza de acasa!
Superoferta anului, numai acum!
Oferim o sansa extraordinara celor care vor sa urmeze o cariera de mare viitor, cu un sistem de lucru part-time si foarte avantajos, cu un program de instruire de cea mai mare calitate! Cautati-ne acum pentru mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ