Băsescu, despre întâlnirea cu Oprea: A vizat Consiliul JAI. A vrut să ştie de ce am poziţia aceea legată de imigranţi

| 01 oct, 12:22

Traian Băsescu a confirmat, joi, întâlnirea cu vicepremierul Gabriel Oprea de la mijlocul lunii septembrie. Fostul președinte a declarat că întrevederea a avut loc înainte de Consiliul JAI ce a avut ca temă criza refugiaților din Orientul Mijociu și Africa.

Nu aveam nicio legătură cu alianţele. Nu sunt un suporter al partidului de tip UNPR. Întâlnirea mea a vizat JAI. A vrut să ştie de ce am poziţia aceea legată de imigranţi. A fost o invitaţie la masă pe care nu aveam de ce să o refuz. UNPR este un partid şantajist. Pentru mine s-a terminat povestea cu interesul naţional la Gabriel Oprea”,a  spus Traian Băsescu la Adevărul Live.

De asemenea, și șeful UNPR a recunoscut că a discutat cu fostul șef de stat probleme de securitate națională.

M-am văzut cu Traian Băsescu. Respect şi voi respecta întotdeauna foştii şefi de stat, fie că se numesc Băsescu, Constantinescu sau Iliescu. Am lucrat cu Traian Băsescu, am fost ministru atunci. Am discutat şi probleme de securitate naţională. Nu pot să spun ce am discutat acolo. Oricând mă întâlnesc cu un fost preşedinte de stat, o să mă port cu respect”, a spus Oprea în data de 15 septembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ