Valeriu Zgonea: Moţiunea de CENZURĂ va fi citită miercuri şi dezbătută marţea viitoare

| 21 sep, 17:06

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au decis ca moţiunea de cenzură iniţiată de PNL să fie citită miercuri, la ora 10,00, şi dezbătută marţea viitoare, de la aceeaşi oră, în plenul reunit, a anunţat preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, potrivit Agerpres.

"Citirea moţiunii va fi făcută miercuri la ora 10,00. (...) Votul pe moţiunea de cenzură şi dezbaterea se vor face marţea viitoare, pe 29 septembrie, la ora 10,00", a precizat Valeriu Zgonea.

Partidul Naţional Liberal a depus, luni, la Parlament, o moţiune de cenzură intitulată "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!".

"Astăzi am depus la cabinetele celor doi preşedinţi ai Camerei Deputaţilor şi Senatului moţiunea de cenzură intitulată "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!", a anunţat liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu.

El a precizat că moţiunea este semnată de 180 de parlamentari.

În document, liberalii susţin că premierul, fiind trimis în judecată, compromite o naţiune întreagă şi că liderii UNPR şi PSD, Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea, sunt "complicii" acestuia dacă îl sprijină în continuare.

"Partidul Naţional Liberal a decis să depună, de îndată, această moţiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Victor Ponta pentru că situaţia actuală, cu un premier trimis în judecată, compromite o naţiune întreagă. În orice altă ţară din UE premierul şi-ar fi dat demisia în momentul următor începerii urmăririi penale, adică acum mai bine de trei luni", arată liberalii în moţiune.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ