Robert Negoiță va candida la șefia PSD. Cine mai vrea să conducă cel mai mare partid din România

| 22 sep, 14:53

Liderul PSD București, Robert Negoiță, primar al sectorului 3, a anunțat marți că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congres.

"Sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv", a afirmat Robert Negoiță, la sediul PSD.

El a precizat că i-a comunicat actualului lider interimar al PSD, Liviu Dragnea, intenția sa de a candida.

"Nu-l deranjează, ne respectăm reciproc și competiția nu face altceva decât să stimuleze. Am o relație foarte bună cu Liviu Dragnea, îl respect pentru tot ce a făcut și pentru tot ce este. Dânsul nu și-a anunțat candidatura, eu am făcut-o", a adăugat președintele PSD București.

Citește și:  Senatorul Şerban Nicolae va candida la funcţia de preşedinte al PSD

Primul pesedist care şi-a anunţat oficial intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte PSD este senatorul Şerban Nicolae. De asemenea, pe lista celor care vor să conducă cel mai mare partid din România s-a mai înscris și Daniel Savu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ