Moment special la Bookfest: Maestrul Radu Beligan și-a lansat volumul "Între acte"

| 01 iun, 2013

Volumul 'Între acte' al maestrului Radu Beligan a fost lansat sâmbătă la standul Editurii All din cadrul Salonul Internaţional de Carte Bookfest, la eveniment fiind prezenţi, alături de autor, colegi de scenă şi foarte mulţi admiratori.

Maestrul le-a mulţumit tuturor admiratorilor săi, spunându-le că-i va iubi întotdeauna şi va avea grijă ca niciodată să nu-i supere, scrie Agerpres.

'Dacă n-aţi fi fost dumneavoastră, n-aş fi fost eu niciodată. Eu sunt rezultatul iubirii pe care mi-aţi dat-o dumneavoastră. (...) Pentru asta nu există preţ. (...) Vă iubesc şi o să am grijă să nu vă supăr niciodată', a spus Radu Beligan, înaintea sesiunii de autografe.

Printre actorii prezenţi la eveniment s-a numărat Vasile Muraru, care a spus că a venit pentru un autograf al maestrului ce reprezintă 'istoria teatrului românesc'. 'Ne bucurăm că trăieşte maestrul Beligan şi putem să-i luăm un autograf, pentru că dumnealui reprezintă, după părerea mea şi cred că nimeni nu mă contrazice, istoria teatrului românesc', a spus Vasile Muraru.

Şi Oana Pellea s-a arătat încântată de prezenţa maestrului la salonul de carte şi a afirmat că Radu Beligan reprezintă pentru ea 'excelenţa absolută', nu doar pentru modul în care s-a impus în artă, ci şi pentru felul cum trăieşte, cum gândeşte - 'este rasă, stil, clasă, este mult peste un artist'.

Actorul Marin Moraru a stat alături de Radu Beligan la lansarea cărţii şi, cu lacrimi în ochi, l-a denumit pe maestru Everestul visului său.

În prefaţă, autorul precizează că volumul este constituit din însemnări desprinse dintr-un blocnotes în care de ani de zile consemnează observaţii care răspund nevoii de proprie cunoaştere, de dialog cu sine şi de aducere aminte.

'A îmbătrâni înseamnă a arunca peste bord ideile preconcepute, înseamnă a deveni mai uşor, mai liber', mărturiseşte maestrul.

Volumul, cu 340 de pagini, poate fi achiziţionat la Bookfest la preţul de 30 de lei
.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ