Momente de GROAZĂ pentru Inna: Mi-a căzut un candelabru în cap şi am leşinat. În ce stare se află acum cântăreaţa

| 01 mai, 17:18

Momente de groază pentru Inna! Cântăreaţa a fost implicată într-un accident care putea avea urmări grave, zilele trecute, în timp ce se afla la filmări.

Inna (28 ani) a fost la un pas de tragedie în timpul filmărilor unui clip! Un candelabru s-a desprins din tavan şi i-a căzut în cap, trimiţând-o pe mâinile medicilor. Lovitura a fost atât de puternică, încât artista a leşinat.

"Acum două zile filmam un clip şi mi-a căzut decorul în cap. Era un candelabru dintr-un decor, prins cu o bucată de lemn care s-a desprins şi mi-a cazut în cap. Am leşinat, după care mi-am dat seama cât de frumoasă e viaţa asta şi cum trebuie să mă bucur de orice moment. Am încheiat filmarea atunci, bine ca am avut suficient de multe cadre. Toata lumea din echipa mea a fost foarte speriată. Acum sunt bine, am avut un cucui mult mai mare decât acum, eram ”cap pătrat”, acum mai am câteva zgârieturi, dar sunt ok”, a spus cântăreaţa la Radio 21.

Tag-uri: inna, inna incident
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ