Monica Macovei: Demisia primarului Sorin Oprescu este obligatorie

| 06 sep, 15:29

Europarlamentarul Monica Macovei susține că demisia lui Sorin Oprescu din funcţia de primar general al Capitalei este obligatorie, după ce acesta a fost reținut pentru luare de mită. "Corupţia endemică şi managementul neperformant de la nivelul administraţiei transformând Bucureştiul într-un câmp tactic al mafiei locale", atrage atenția Monica Macovei

"Sorin Oprescu este cel de-al treilea edil din Bucureşti reţinut de procurorii DNA, după Marian Vanghelie şi Andrei Chiliman, fiind cu toţii acuzaţi că au creat grupuri infracţionale prin care furau în mod organizat din banii publici, în interes personal şi de grup. Corupţia endemică şi managementul neperformant de la nivelul administraţiei au transformat de ani de zile capitala într-un câmp tactic al mafiei locale", se arată într-un comunicat de presă al M10, formaţiunea condusă de Monica Macovei.

Demisia primarului Sorin Oprescu este obligatorie, ca prim pas pentru recuperarea Capitalei de către bucureşteni, mai arată sursa citată.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de DNA, sâmbătă noapte, pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro. Edilul urmează va fi prezentat duminică, în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: SORIN OPRESCU, REŢINUT PENTRU LUARE DE MITĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ