MONICA MACOVEI îşi face partid

| 04 noi, 2014

După ce a candidat ca independent, Monica Macovei s-a decis: îşi face partid. Europarlamentarul a anunţat, pe Facebook, că va da curs solicitării susţinătorilor săi şi va pune baza unei noi construcţii politice.

Programul politic al viitoarei formaţiuni politice va fi chiar programul cu care Monica Macovei a intrat în cursa pentru alegerile prezidenţiale şi al cărui principalul obiectiv este lupta împotriva corupţiei. Iată ce a scris Monica Macovei despre noul ei proiect politic:

"Am mers împreună în această campanie și am arătat că putem fi o forță de schimbare. Vă mulțumesc. Vreau să facem împreună pasul următor, pentru că transformarea României ține de noi. Dau curs solicitării voastre să ne organizăm într-o nouă construcție. Împărțim împreună aceleași valori - dreptate, justiție, demnitate, integritate -, iar acestea vor fi baza noii construcții. Tot entuziasmul din campania electorală și din ziua alegerilor trebuie organizat. Am văzut cine suntem și câți suntem. Vedem și cât de repede ne putem multiplica numărul. Suntem aproape jumătate de milion astăzi, peste un an putem fi de două ori mai mulți.

Programul îl avem. Este Decalogul politic în jurul căruia ne-am adunat în campania electorală și pe care îl putem îmbunătăți și extinde. Trebuie să ajungem cu programul nostru la fiecăre cetățean, trebuie să avem, la început, structuri în fiecare oraș, după care în fiecare cătun al României. Trebuie să continuăm să rostogolim bulgărele de zăpadă care s-a format și, până în 2016, putem demonstra că suntem cu adevărat o forță. Împreună cu echipa care s-a format în jurul nostru, lucrăm la noua construcție care să schimbe fața României în 2016.

Știu că au fost și dezamăgiri pentru că exit-poll-urile din cursul zilei de duminică arătau un scor mai mare decât cel comunicat la acest moment de BEC. Aș vrea să vă gândiți la un singur lucru: numărul de voturi pe care l-am avut împreună duminică ar fi dat circa 20 de deputați și circa 10 senatori la alegerile parlamentare din 2012."

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
danina
monica macovei
schimbarea incepe cu tine, completeaza adeziunea online, impreuna vom reusi http://goo.gl/o2DWDz
04 noi, 2014
Rodica
Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ