MONSTRUL MARIN care îngrozeşte LUMEA de peste 150 de ani

| 11 oct, 2014

Un animal misterios, care trăieşte în Lacul Bathrust South din New South Walles dă mari bătăi de cap oamenilor. O poveste circulă printre locuitorii din zona, care spune că un animal acvatic, cu un cap de buldog, îi devorează pe cei care se aventurează prin împrejurimile Lacului Bathrust South.

Atunci când are ocazia, animalul misterios atacă oamenii după care îi mănâncă. În unele nopţi, se aude un urlet teribil pe care îl scoate monstrul când iese la vânătoare. Martorii susţin că este cel mai înfiorător sunet pe care l-au auzit vreodată.

Se mai spune că animalul are corpul unui cal înotătoare şi uneori canini lungi şi puternici, asemănători cu ai unei morse. Nu poate fi asemănat cu niciun animal, ci este un amestec de mai multe animale fie sălbatice sau domestice. Trăieşte în lacurile cu apă dulce din australia, sau prin mlaştini. Până în prezent nimeni nu poate spune cu adevărat dacă monstrul australian există cu adevărat sau nu.

O istorisire, petrecută în 1847, circulă prin viu grai despre teribilul animal. Un cioban, care îşi căuta oile prin pădurea de lângă Lacul Bathrust South, din nefericire s-a întâlnit cu acest animal. El l-a descris ca fiind de mărimea unui viţel şi acoperit cu blană deasă precum un câine. Gâtul lung era acoperit cu o coamă şi avea urechile lungi şi ascuţite, gura fiind prevăzută cu doi canini ascuţiţi.

Câţiva ani mai târziu, în 1872, ziarul local Waga Waga Advertise publica un articol despre acest animal. Era descris precum un câine gigant, cu părul lucios şi destul de mare. Nu avea coadă şi din cauza părului des şi lung nu i s-au putut vedea ochii.

Au mai fost semnalate şi alte apariţii ale monstrului, dar abia în 1932 a fost zărit pentru prima dată lângă hidrocentrale din Tasmania. La un moment dat ar fi fost observat în lacul Tiberias din Tasmania, şi a fost descris ca având o înălţime de aproape 1,5 m şi o blană stufoasă.

Nu se poate spune dacă animalul care a fost observat de-a lungul timpului este unul şi acelaşi. Probabil există mai multe exemplare din această specie încă necunoscută pentru că altfel este greu de crezut că putea să trăiască peste 150 de ani.

Lumea ştiinţifică a încercat să explice existenţa acestui animal straniu, dar până acum nicio teorie nu a fost satisfăcătoare. Cea mai plauzibilă explicaţie este că marsupialul misterios se înrudeşte cu Diprotodon australis, un animal care a trăit acum 10.000 de ani, teorie pe care nu o poate confirma nimeni cu adevărat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ