MRU: Am început discuţiile pentru o foarte strânsă colaborare cu Mişcarea Populară

| 14 oct, 2013

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat că a început discuţiile cu Eugen Tomac, preşedintele partidului Mişcarea Populară, pentru o foarte strânsă colaborare cu această formaţiune.

Cei doi lideri politici au avut întâlniri cu susţinătorii de peste Prut, cu studenţi, jurnalişti şi oameni politici, se arată în comunicat, precizându-se că "s-au pus astfel bazele unui dialog între cele două partide pentru unificarea dreptei româneşti, care să acomodeze principiul unităţii forţelor politice româneşti de centru-dreapta şi proiectele comune".

"Ceea ce vedeţi astăzi în faţă dvs are o semnificaţie desprinsă din faptul că la această întâlnire se află reprezentanţii a două partide, FC şi PMP, care de ceva vreme gândesc asupra a ceea ce i-ar putea uni, în încercarea de a face dintr-un plural politic un singular. De mai mult timp avem aceleaşi gânduri. Avem un început de dialog care va continua şi va avea şi un sfârşit, care să acomodeze principiul unităţii forţelor politice româneşti de centru-dreapta şi proiectele noastre comune care sunt numeroase. Suprapunerile de program şi interes sunt remarcabile. Toţi ştim că unirea face puterea şi arătăm că suntem perfect conştienţi de asta. Un început de dialog înseamnă o continuare de dialog, nu doar o întâlnire prietenească fără efect", a declarat preşedintele FC, citat în comunicat.

La rândul său, Tomac a menţionat, potrivit comunicatului, că dialogul celor două forţe politice urmăreşte unificarea lor într-o structura politică care să susţină un candidat cu cele mai mari şanse la prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ