Muzeul Luvru e nimic. Ce au găsit procurorii la Vanghelie acasă

| 13 mar, 11:58

Procurorii au percheziţionat mai bine de şapte ore casa lui Marian Vanghelie, în căutare de documente şi înscrisuri care să le susţină acuzaţiile împotriva primarului Sectorului 5. Ce au găsit în casa edilului, însă, depăşeşete orice imaginaţie.

Averea lui Marian Vanghelie este unul dintre misterele pe care nu a reuşit nimeni să le descifreze, iar primarul nu a făcut niciun efort în acest sens. Este cunoscut că nu şi-a depus niciodată o declaraţie de avere pe site-ul primăriei. Singura pe care a trebuit să o completeze, ca să poată candida la alegerile locale în 2012, a avut grijă să o completeze indescifrabil, astfel că ziariştii de la b365.ro nu s-au putut lămuri cu privire la proprietăţile edilului.

Citeşte şi: Marian Vanghelie, reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA: "E România denunțurilor"

Faptul că poartă ceasuri de zecii de mii de euro, că umblă cu limuzina şi că stă într-un imobil pe bulevardul Dacia din Capitală sunt însă indicii că Vanghelie este un mare amator de lux. Deşi el încearcă să minimalizeze acest lucru, spunând că nu deţine decât câteva ceasuri, tablouri şi gablonţuri.

Citeşte şi: PERCHEZIŢII în arest unde se află Elenei Udrea şi Vanghelie. Ce caută poliţiştii

În declaraţia de avere parţial descifrată de jurnalişti apăreau cinci ceasuri şi cinci tablouri. La percheziţia de joi, procurorii DNA au avut ocazia să se lămurească asupra adevărului celor declarate de Vanghelie. Ei au confiscat câteva ceasuri (5-6 ceasuri, potrivit avocatului Cezar Bivolaru).

În privinţa tablourilor, însă, au avut parte de o surpriză imensă. Procurorii s-au trezit practic într-un muzeu, pereţii casei lui Marian Vanghelie fiind tapetaţi cu tablouri până în tavan. Primarul se lăfăie într-un lux incredibil, într-o casă cu mobilier de epocă.

Citeşte şi: Noi audieri au loc la DNA în dosarul în care Marian Vanghelie a fost reținut

Şi aceasta este doar o frântură din averea lui Vanghelie, un văl ridicat din greşeală. Amănuntele au ieşit la iveală pe pagina de Facebook a Oanei Niculescu Mizil, partenera lui Vanghelie. Ea a postat câteva fotografii în noaptea de Revelion, în care apare alături de primar şi câţiva apropiaţi, petrecând acasă. Decorul din spatele lor dă o idee asupra adevăratei dimensiuni a averii acumulate de Vanghelie. Într-un singur cadru apar 12 tablouri pe perete, iar mobilierul din cameră este de epocă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mar, 03:30
Dolph Lundgren
vanghelie = ILICI ILIESCU !!!
TIGANUL vangheliea este "COPILUL DE SUFLET" al celui mai CRIMINAL si mai ODIOS TIGAN aflat in viata - EVREUL BOLSEVIC ILICI ILIESCU !!! Din ORDINELE personale ale lui ILICI ILIESCU, intre 22 decembrie 1989 si septembrie 1991 au fost omorate peste 2.000 de persoane, peste 10.000 ranite ai alte 50.000 torturate si batute !!! Acum intelegeti de ce NIMENI nu a avut "NESIMTIREA" sa se ia VREODATA de toti hotii romaniei din ultimii 25 de ani ? ? ? Acum intelegeti de ce 25 de ani romania a fost lasata DELIBERAT pe mainile JEFUITORILOR cripto-securisto-comunisti ? ? ?
15 mar, 09:09
vitan sandu
Doar Im. b. cili pot fi atat de limitati incat sa il aduca pe iliescu mereu ca argument. De ce nu Gh. Gheorghiu Dej?
15 mar, 12:46
Goagal
Multi trepanati se plimba liberi...
Dolph Lundgren a avut in subsol o antena satelit directionata pe satelitul intra-stelar de spionaj Dementa si a primit informatii certe pe care nici Justitia romana nu le are !Ma bucur ca aceste informatii sunt puse la dispozitia poporului ,,romaniei,, acum cand Iliescu va fi judecat , in sfarsit. Felicitari dle D(i) L(iu) !
14 mar, 18:45
MAMAMARE
AVEREA
Cum din salariu de PRIMAR , a putut sa agoniseasca atata avere si sa-si tina fiul la Boston ?? Mama fiului sau ! ce ? unde ? munceste ? Poate ca ea este dintr-o familie de oameni bogati ...Poate tablourile sunt mostenite de la familia primei concubine ...La cata cultura are MAREAN , m-asi mira sa stie ce inseamna o pictura si ce valoare are...!!!
15 mar, 13:03
Goagal
Matusa Tamara
De ce sa ne miram ca Vanghelion Almanahe are peretii plini cu tablouri ? Matusa Tamara i-a dat lui mai mult ca mostenire decat lui Nastase.
14 mar, 00:17
kermit
Kulturalionul ....
Si uite asa prin spagute puradan Vanghelie si-a transformat "modesta casuta" in muzeu ... Tablouri ...Cat puteai cuprinde cu privirea ... Invitatii ? ... "Fini cunoscatori intr-ale artelor " ... Valoarea? ... Sa admitem ca acele tablouri au o oarecare valoare ( de piata) ... Problema ? Problema este ca acei invitati erau cam cretini ... Numai niste cretini pot aprinde artificii in apropierea unor picturi ... Cine stie ? Asa o fi obiceiul la " Satra din Mizil" .
13 mar, 19:05
adrian
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: dumitrescuadrian59@g
13 mar, 16:36
Florin Ioh
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
velican_ [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ