Nașul Sandu se află în prag de război cu șeful arbitrilor, Ion Crăciunescu

| 06 iul, 2013

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a recunoscut că se află în pragul unui război cu Ion Crăciunescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, care doreşte modificări în structura forului arbitrilor şi a depus o plângere penală împotriva şefului federaţiei. De altfel, din cauza discuţiilor divergente, şedinţa Comitetului executiv de sâmbătă s-a întrerupt înainte de a se discuta situaţia de la CCA.

''Crăciunescu a depus, în momentul în care a fost repus în drepturi după dispoziţia din instanţă, o propunere de componenţă a CCA. Ea a fost respinsă şi s-a păstrat componenţa actualei comisii. I s-a recomandat să coabiteze. Nu doreşte acest lucru şi nu am mai apucat să supunem votului o nouă solicitare a dumnealui, am suspendat-o pentru că atitudinea lui exceda limitele bunului simţ şi comportării civilizate, aşa că vom vedea la proximul comitet executiv'', a declarat preşedintele cu prilejul unei conferinţe de presă. 

Mircea Sandu susţine că Ion Crăciunescu a operat deja anumite modificări, deşi nu are atribuţii în acest sens, şi că l-ar favoriza pe fiul său în delegarea unor meciuri.

''Am avut câteva întrebări în legătură cu prevederile regulamentului de organizare a activităţii Consiliului de arbitri, incluzând şi delegările pentru meciurile internaţionale, unde Teo Crăciunescu în decurs de 7 zile este delegat la 2 meciuri, nu de UEFA, ci de comisia noastră, de fapt de preşedinte, care are acest atribut. Celelalte delegări sunt făcute de compartimentele Ligii I, Liga a II şi Liga a III-a, şi acolo a făcut multe modificări, deşi el poate doar să supervizeze dar nu poate schimba, poate recomanda doar schimbarea unei brigăzi de arbitri. A semnat contracte în numele federaţiei, mi-a făcut şi o plângere penală. Asta e, dacă doreşte un mic război în federaţie, în plan penal şi în plan civil o să-l ducem, nu e nicio problemă. M-am obişnuit cu astfel de momente. E adevărat că-i plătesc şi salariul, dar nu-i niciun fel de problemă'', a declarat şeful FRF.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ