Nebunie! Tribunalul îi dă dreptate Tribunului...

| 30 noi, 2013

Fraţilor, am înfrânt! Sau, mai bine zis, Tribunul a învins! Tribunalul București a decis că europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor va rămâne preşedintele PRM. Staţi liniştiţi, decizia poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel București. Telenovela continuă!

Europarlamentarul a fost înlăturat de la conducerea formațiunii, iar în locul său a fost numit Gheorghe Funar. Înspumat la colţul gurii, Tribunul şi-a căutat dreptatea, firesc, la Tribunal. Instanţa de judecată i-a dat dreptate lui Vadim, iar regele se va întoarce pe tron, izgonindu-l pe uzurpatorul Funar.

Pentru ca revenirea să fie pe cai mari, următoarele săptămâni trebuie reduse la un singur cuvânt: show! Nu putem noi conştientiza toate frustrările, zvârcolirile nervoase şi personalităţile care, puse laolaltă, au promis pe o singură voce răzbunare! Ea, răzbunarea, a venit într-o primă instanţă, oferindu-i lui Corneliu Vadim Tudor suficientă muniţie politică pe care să o împrăştie sacadat, mitraliat, la ore de maximă audienţă, spre facţiunea Funar. Eventual, întreaga scenă va fi presărată şi cu un Capatos.

Nu este victoria unui singur om. De-a dreapta Tribunului, la Tribunal, a stat nimeni alta decât Paula Iacob, matusalemică avocată cu ciorapii prinşi în grila tuturor posturilor de televiziune. De-a stânga lui Vadim, s-au aliniat toţi marii lideri istorici care l-au sprijinit în acest efort de recucerire a redutei: de la Hannibal la Napoleon, de la Decebal, la Avram Iancu, singura victimă a acestei lupte fratricide, dat fiind că a rămas mai sărac cu un steag.

„Excrocul şomâldocul” de Funar nu a pierdut războiul, ci doar o luptă. Giuvaerul PRM nu se lasă crăpat cu una, cu două înfăţisări în instanţă. Conflictul va fi unul de tranşee, iar miza este pentru întreaga naţiune una de extremă importanţă: cine va prelua frâiele Partidului România Mare.

Tabloul înfăţişat înaintea noastră este unul extrem de colorat. Se anunţă noi invitaţii la ospicii (fiecare tabără a făcut un real balamuc din trimiterea celeilalte spre clinici specializate întratarea ereticilor peremişti). Există chiar perspectiva unor noi amenintări la integritatea fizică a protagoniştilor. În fond, dinţii rupţi promişi în prima instanţă, cu declinarea dinţilor trimişi la ceafă, anunţă că marea luptă se dă pe cine va râde la urmă. Doar cel care va mai avea măcar un dinte de prezentat publicului va fi, la linia de finish, cel care va râde mai bine.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ