Nelu Tătaru, la 3.186 de noi cazuri/zi: Nu avem niciun indiciu că nu putem organiza alegerile parlamentare

| 09 oct, 15:42

 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat vineri, după o ședință la INSP alături de președintele Klaus Iohannis, că nu este nicio problemă legată de organizarea de alegeri parlamentare pe 6 decembrie.

 

 

 

„Nu avem niciun indiciu in acest moment sa ne spuna ca nu putem organiza alegeri parlamentare”, a spus ministrul Sănătății.
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat și el, vineri, că, din discuţia pe care a avut-o la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), nu a rezultat nevoia amânării alegerilor parlamentare. "Nu se poate discuta despre un anumit număr de cazuri. Dacă Institutul naţional ne spune că, din acest moment, nu se mai poate face o anumită acţiune publică sau alta, vom lua măsurile de rigoare, însă din discuţia de astăzi nu a rezultat nevoia amânării alegerilor", a explicat şeful statului.
Un număr de 3.186 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, acesta fiind un nou record de la debutul pandemiei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ