Nicolae Ciucă: ”Primul miliard de euro din PNRR a fost deja accesat!” Unde vor ajunge banii

| 01 apr, 18:17

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, vineri, că primul miliard de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a fost deja accesat. „Banii europeni vor contribui la renovarea clădirilor din întreagă țară”, a adăugat șeful Executivului.

 

„Primul miliard de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) a fost deja accesat. Banii europeni vor contribui la renovarea clădirilor din întreagă țară și reprezintă cea mai bună dovadă a modului în care Guvernul României abordează șansa enormă pentru dezvoltarea și modernizarea țării pe care o are prin acest program de redresare”, a declarat Nicolae Ciucă, potrivit unei postări făcută vineri pe pagina de Facebook a Guvernului.
Acesta a adăugat că „prin intermediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, autorităţile publice locale sau centrale vor derula programe de eficientizare energetică, siguranţă seismică sau la incendii”, conform Digi24.ro/
„România ş-a îndeplinit la timp obligaţiile asumate prin PNRR şi începe deja să valorifice cele aproape 30 de miliarde de euro puse la dispoziţia noastră”, a mai afirmat prim-ministrul.

 

Tag-uri: Nicolae Ciuca, PNRR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ