Nicuşor Constantinescu, atac DUR la adresa conducerii PSD

| 29 ian, 21:32

Presedintele CJ Constanta, Nicuşor Constantinescu, a declarat, joi, ca teoria centrului imaculat, lansata in 2003 de Adrian Năstase, a fost reluata acum de conducerea PSD pentru a justifica esecul la prezidentiale.

Constantinescu a aratat ca greselile din alegeri au apartinut conducerii centrale, nu "baronilor".

"Acesta teorie a centrului imaculat, adica a Bucurestiului alb ca zapada si a provinciei neagra ca cenusa, nu e noua. E de pe vremea domnului Adrian Nastase. Atunci s-a aruncat in presa ca provincia este murdara si Bucurestiul este alb ca zapada", a spus Nicusor Constantinescu.

"Acum a fost reluata in incercarea de a se justifica greselile din aceasta campanie electorala prezidentiala, greseli care nu au apartinut organizatiilor judetene, nici presedintilor de CJ, nici primarilor de municipiu, ci conducerii centrale, care a avut niste sfetnici foarte buni, gen Sebastian Ghiţă care au dus partidul sa piarda", a adaugat el.

"90% din banii Romaniei sunt la Bucuresti, la Guvern si la institutiile publice. Baronii astia de care tot vorbiti si care sperie pe toata lumea sunt doar niste chestiuni prin care incearca sa arunce un esec national al alegerilor prezidentiale pe organizatiile din teritoriu", a mai spus Nicusor Constantinescu, la Hotelul Mara din Sinaia, acolo unde social-democratii se reunesc pentru Comitetul Executiv National de vineri in care se va discuta despre reforma din partid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 ian, 22:45
Liviu Raduta
PRAFU SA SE ALEAGA DA TOTI POLITICENI JIGODI SI CORUPTI. FIRATI AI DRACU CU CINE VA INBRACAT DE DIMINEATA.
29 ian, 22:18
lulu
daca-i bal,bal sa fie! nu-i asa Nicusor? praful sa se aleaga de toti !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ