NICUŞOR CONSTANTINESCU s-a întors în România după 10 luni. A fost dus direct la Tribunal

| 06 noi, 2014

Nicuşor Constantinescu DNA. Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost preluat, joi, de la aeroportul Henri Coandă de poliţişti şi este dus la instanţă pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă, a informat Biroul de presă al IGPR.

Constantinescu a venit la Bucureşti din Turcia, după ce fusese reţinut marţi de Poliţia din Istanbul. Preşedintele suspendat al CJ Constanţa s-a aflat pentru mai mult timp în SUA, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă de instanţele din România, deoarece nu s-a mai întors în ţară la data stabilită de procurorii DNA.

Digi24 a reuşit să filmeze momentul cânt Nicuşor Constantinescu a fost preluat de poliţie:


Nicuşor Constantinescu este cercetat în trei dosare, în unul dintre ele fiind trimis în judecată pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obţinerea de foloase necuvenite şi 21 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor cu obţinerea de foloase necuvenite.

Citeşte şi: Nicuşor Constantinescu, reţinut în Turcia şi eliberat câteva ore mai târziu după ce a promis că vine în ţară


Alături de Constantinescu a fost trimis în judecată şi Adrian George Gâmbuţeanu, director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.

În rechizitoriu, procurorii au reţinut că Adrian Gâmbuţeanu, cu sprijinul lui Nicuşor Constantinescu, a refuzat în mod repetat să pună la dispoziţia Curţii de Conturi documentele necesare efectuării controlului de specialitate programat în anii 2011, 2012 şi 2013.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ