Mazăre, despre Nicuşor Constantinescu: O mare victorie a DNA cu un bolnav de cancer

| 06 noi, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a susţinut joi că nu a vorbit cu preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, în perioada în care acesta s-a aflat în Turcia, apreciind că 'DNA şi justiţia au înregistrat o mare victorie cu un bolnav de cancer pe care nu l-au lăsat să facă radioterapie'.

Mazăre a spus că a aflat printr-un sms de la Nicuşor Constantinescu că va veni de bunăvoie în România.

'Nu am vorbit (n.r. cu Constantinescu), doar cu avocatul. Mi-a zis ce v-a zis şi vouă, că cică revine astăzi în ţară. A repurtat o mare 'victorie' DNA şi justiţia românească cu un bolnav de cancer. Americanii au spus că trebuia să stea să se trateze, procurorii şi justiţia română au spus că nu contează', a declarat Radu Mazăre la sediul central al PSD.

El a susţinut că nu a discutat deloc cu Nicuşor Constantinescu.

'Nu, nu am vorbit. Ştiam că... dar eu v-am zis dintotdeauna că tremură carnea pe el să vină în România. A plecat să facă radioterapia în Turcia şi de acolo l-au adus aici, nu mai face radioterapie, sper că toată lumea e fericită. (...) Nu am vorbit cu el, tot ce ştiu e că nu a mai apucat să facă radioterapia respectivă. Şi ştiu ce ştiţi şi voi, că justiţia din Statele Unite a spus că e bolnav şi că trebuie să se trateze. Vine de bunăvoie, mi-a dat un mesaj şi mi-a spus că vine de bunăvoie. De fapt, numai în pielea lui să nu fii, un om bolnav de cancer, operat, acuzat în două dosare, într-unul că nu a plătit un telefon de 3.000 de lei şi în altul că nu a lăsat un control să se desfăşoare, şi să fi hingherit şi fugărit jumătate de an, în loc sa stai liniştit şi să te tratezi de boala pe care o ai', a mai afirmat primarul Constanţei.

Radu Mazăre: M-aş simţi confortabil cu Tăriceanu premier

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ