Radu Mazăre, acuzat că îl copiază pe HITLER. Plângere depusă la Parchetul General

| 20 noi, 2014

Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului a trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o sesizare cu privire la primarul Constanţei, Radu Mazăre, care are o tunsoare şi o mustaţă ca cele ale lui Adolf Hitler.

MCA România consideră acest gest este "scandalos şi provocator" în contextul alegerii unui etnic german pe postul de preşedinte al ţării, scrie evz.ro.

Redăm sesizarea Centrului pentru Monitorizare şi Combaterea Antisemitismului:

MCA România consideră̆ gestul primarului Radu Mazăre, cel de a se prezenţa public și în făța judecă̆torilor cu o înfăţişare (tunsoare, mustaţă) care o copiază̆ pe cea a lui Adolf Hiltler că fiind scandalos şi provocator. La numai două̆ zile după̆ ce un cetăţean român, etnic german, a devenit Preşedintele României, primarul Radu Mazăre a apă̆rut public cu o tunsoare de tip Adolf Hitler. Este o dovadă̆, credem noi, de sfidare deliberată care susţine atât solicitările noastre repetate cu privire la promulgarea Legii 107/2006, în ultima ei formă modificată cât şi avertizările noastre repetate cu privire la tolerarea unor astfel de apariţii publice a unor funcţionari publici care sunt retribuiţi inclusiv din taxele şi impozitele plătite de toţi cetăţenii români, indiferent de apartenenţa lor etnică, religioasă, etc.

Reamintim că în 2009 Primarul Radu Mazăre a defilat în public în uniformă nazistă. Fapta să a rămas nesancționată politic și juridic. Plângerea împotriva lui Radu Mazăre a fost tratată̆ netransparent, eronat și pă̆rtinitor, fapt care a permis "recidivă" domnului Mazăre, care consideră că această este modul cel mai adecvat de a se prezenţa, că persoană publică, în faţă cetăţenilor români.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ