Radu Mazăre: M-aş simţi confortabil cu Tăriceanu premier

| 04 noi, 2014

Primarul social-democrat al Constanţei, Radu Mazăre, a spus marţi că l-ar vedea ca posibil premier pe Călin Popescu Tăriceanu în situaţia în care Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale, menţionând că s-ar simţi confortabil cu un astfel de şef al Guvernului.

Alegeri prezidenţiale 2014. "Eu sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu. Da, chiar îmi place', a afirmat liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre.

Acesta a spus că i-a plăcut prestaţia, în campania electorală, a candidatului PSD-UNPR-PC la prezidenţiale, Victor Ponta, calificând-o drept 'impecabilă'.

Citeşte şi: SURPRIZĂ! Pe cine va susţine Elena Udrea în turul II

"Ponta a avut o poziţie pe care eu o apreciez, nu am absolut nimic a-i reproşa ca şi candidat, prestaţie impecabilă. El a spus aşa, nu putem şi nici nu-i bine să luăm noi tot. Şi, chiar cred că nu-i bine să luăm noi tot, să avem şi preşedinte şi prim-ministru. E bine ca, în ideea în care lucrurile se mai domolesc şi mai dispare ura şi ranchiuna asta în România, să fim reprezentaţi cât mai mulţi', a declarat Radu Mazăre la intrarea în sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, instituţie unde se prezintă săptămânal în cadrul controlului judiciar sub care se află într-un dosar penal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
Rodica
Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ