Tăriceanu: PNL este un acoperiş pentru PDL

| 04 noi, 2014

Preşedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că Partidul Naţional Liberal (PNL) s-a transformat într-un "acoperiş pentru PDL".

Tăriceanu, care a condus PNL între 2005 şi 2009, a declarat, într-o emisiune la Antena 3, că PDL foloseşte PNL pentru acoperirea "catastrofelor pe care le-a făcut în perioada în care a guvernat România".

"PNL, aşa cum este astăzi el definit, nu este decât un acoperiş pentru PDL şi o firmă nouă pe care PDL şi-a pus-o ca să poată să fie uitate toate greşelile şi toate catastrofele pe care le-a făcut în perioada 2009-2012", a afirmat Tăriceanu.

El a declarat că are "semnale" de la liberalii "care împărtăşesc o mâhnire, o temere, o îngrijorare că rolul se diluează în PNL" că îl susţin.

Călin Popescu-Tăriceanu l-a criticat pe actualul lider liberal, Klaus Iohannis, spunând despre acesta că "nu are nimic în comun cu liberalismul" şi că "nu are o identitate politică".

"El (n.r. - Iohannis) este un om care urmăreşte cu orice preţ să parvină, să parvină politic şi pe scara socială, fără îndoială", a spus Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ