ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Tăriceanu anunţă că îl susţine pe Victor Ponta. Se va reface USL

| 04 noi, 2014

Preşedintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat marţi că a primit mandat din partea colegilor de partid să îl susţină în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale pe candidatul PSD-UNPR-PC.

'Am prezentat colegilor mei punctul de vedere pe care vreau să-l susţin după-amiază la reuniunea la care voi participa împreună cu reprezentanţii PSD, PC, UNPR şi UDMR. Acest punct de vedere este axat pe obiectivul principal pe care îl avem în momentul de faţă, pe care trebuie să-l atingem, anume câştigarea alegerilor prin eliminarea oricărei posibilităţi ca regimul Băsescu să se reproducă sub o formă sau alta, mă refer aici la domnul Iohannis, şi le-am cerut colegilor mei să îmi dea un mandat în acest sens, pe care mi l-au acordat', a spus Tăriceanu, după şedinţa de marţi a PLR.

De asemenea, el le-a cerut membrilor partidului să se mobilizeze în campania pentru turul doi.

'În acelaşi timp le-am cerut să se mobilizeze cu toate forţele în cele două săptămâni de campanie care urmează, pentru că bătălia continuă, nu este câştigată dinainte. Ponta are un avans, aş spune important, aproape un milion de voturi diferenţă între el şi Iohannis, care este pe locul doi, şi întotdeauna trebuie să nu-ţi subapreciezi adversarul şi trebuie să te mobilizezi mult mai bine pentru a obţine victoria. Acest mandat este pentru a ne mobiliza şi a-i da posibilitatea celui care reprezintă alternativa la regimul Băsescu să învingă', a explicat liderul PLR.

El a mai afirmat că în cadrul şedinţei s-a mai discutat despre refacerea USL. 'Am vorbit şi despre refacerea USL ca un proiect care urmează să fie materializat după alegerile din 16 noiembrie', a spus Tăriceanu.

Acesta a fost întrebat dacă se bazează pe o atragere a PNL într-o colaborare cu PSD privind proiectul USL. 'În primul rând, PLR este actorul principal. Dacă sunt colegi din PNL care o să înceapă să conştientizeze într-un număr şi mai mare şi mai profund situaţia complet anormală în care se găsesc, adică într-un partid cu denumirea de PNL dar care este de fapt gazda pentru PDL şi modalitatea prin care PDL îşi spală imaginea şi marginalizează liberalii, sigur că ei pot să ni se alăture', a mai spus Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ