Tăriceanu: Ponta trebuie să se concetreze pe subiectele care sunt pe agenda cetăţeanului

| 04 noi, 2014

Preşedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că în campania electorală pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, trebuie să se concentreze pe discutarea subiectelor care sunt pe agenda cetăţeanului.

'Eu cred că în aceste două săptămâni candidatul la funcţia prezidenţială Victor Ponta trebuie să se concentreze, cu precădere, pe discutarea subiectelor care sunt pe agenda cetăţeanului. Acelaşi lucru îl voi face şi eu de câte ori voi fi solicitat şi sigur că vom merge în campanie, separat sau împreună, ca să discutăm cu cetăţenii aceste lucruri', a spus Tăriceanu după prima parte a reuniunii coaliţiei de guvernare de la Palatul Parlamentului.

Acesta a precizat că îi va acorda sprijinul necondiţionat lui Victor Ponta.

'Îi voi acorda sprijinul meu necondiţionat domnului Ponta în al doilea tur de scrutin, pentru ca România să păşească către normalitate, către stabilitate politică şi către prosperitate şi, în acelaşi timp, să evităm ca România să mai fie, prin unul dintre urmaşii lui Băsescu, o ţară sfâşiată de conflicte, de tensiuni, de fracturi sociale, aşa cum s-a întâmplat, din păcate, în ultimii ani. Obiectivul principal este câştigarea alegerilor din 16 noiembrie, şi nu formule de prim-ministru, cel puţin în ceea ce mă priveşte şi acelaşi lucru vă pot spune şi despre domnul Ponta', a afirmat liderul PLR.

De asemenea, a precizat că a ascultat în cadrul reuniunii coaliţiei punctul de vedere al prim-ministrului Ponta cu privire la viitoarele numiri în cazul în care ajunge la Cotroceni.

'Astăzi ce am putut să ascultăm este punctul de vedere al actualului prim-ministru, ce are în vedere domnia sa în situaţia în care va ajunge la Cotroceni. Până atunci vreau să câştigăm alegerile', a adăugat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ