Corneliu Vadim Tudor, acuzat de TRĂDARE

| 04 noi, 2014

La scurt timp după ce Corneliu Vadim Tudor a semnat procotolul de susţinere cu UNPR pentru susţinerea lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, fanii săi de pe Facebook au reacţionat agresiv la adresa liderului PRM.

Anunţul că Vadim Tudor, care l-a criticat în repetate rânduri pe Victor Ponta, îl va susţine în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, i-a înfuriat pe fanii acestuia, care i-au adresat cuvinte grele, în texte publicate pe pagina de Facebook a preşedintelui PRM.

Redăm aici câteva dintre reacţii:

„Aţi hulit până acum hoţii, mafia, etc. Jos mafia, sus Patria! Ţineţi minte sloganul, nu? Astăzi v-aţi aliat cu mafia, cu hoţii... RUŞINE! Coloană vertebrală, nexam!“.

„Am votat Vadim în 2009. Nu voi mai vota niciodată. Trădătorule! Cum ai putut să te dai cu hoţul Ponta? Niciodată Ponta, trădătorule!“

„L-aţi ales pe Ponta, mi-aţi pierdut încrederea! Sunt profund dezamăgită!“ „Cum puteţi să oferiţi voturile candidatului Victor Ponta? Aţi pierdut susţinerea mea în viitor pentru acest pas“.

„Bravo, Vadime! Ai făcut-o şi pe asta... ai ajuns sclavul PSD...“

Citeşte şi: Corneliu Vadim Tudor: Nu voi vota niciodată un om de o altă ETNIE

„Eraţi ultimul om politic care îl mai suspectam de patriotism“ (n.r.: formularea aparţine autorului comentariului)

„Mi se pare inadmisibil. Credeam că e un om integru care nu se vinde la colţ de stradă. Se pare că ne-a înşelat pe toţi!“

„Te-ai vândut şi tu, poate te înscrii în UDMR“

„Mai spuneai de Funar că e şarpe!“

„Vadim tocmai a semnat un protocol cu UNPR? Nu mai e Ponta un diavol? Cum e? Iuda modern ce eşti!“

„Ţi-ai bătut joc de toţi alegătorii tăi. Ne-ai minţit ca să te votăm dar ne-ai dezamăgit, aşa că toţi alegătorii tăi o să-i dea voturile lui Iohannis“

„Cu două zile în urmă spuneai că Ponta poate fi preşedinte doar într-o scară de bloc, iar acum îl susţii!“

"Vei face pact de coabitare cu UDMR? Vei semna la rându-ţi pentru autonomia Ţinutului Secuiesc?"

"Votează-l dumneata, domnule Vadim, pe "micul Titulescu", eu NU dau votul meu acestui individ ! Si NICI lui Iohannis ! Iti interzic să mai vorbeşti în numele meu, fraierul de votant al dumitale!"

Mai multe, pe adevarul.ro

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 2014
Contra
dezamagire
M-am certat cu toata lumea(buna) din cauza lui Vadim. ii tineam partea ca e patriot si cult! Am crezut ca va tuna si va trazni impotriva micului Naumovici, dar el il critica pe sasul serios! El, care a facut studii in Germania!Huo! Fac si eu ca el!
05 noi, 2014
tyrex
Bine ai facut Vadime, ai fost si tu destept in politica odata.Oricum trebuia sa vezi pana acum ca singur PRM-ul nu are putere asa ca o coalitie era buna mai demult daca nu erai tu si partidul demonizati aiurea. Acum UDMR-ul o sa aiba un buldog de paza iar PSDul nu mai poate vota cum vrea mofturile bozgorilor. Le-a intrat morcovul in spate ca ei au adus la guvernare 4 % tu la fel asa ca daca devin obraznici acum stiu ca pot zbura rapid. Buna miscare. Le-ai sapat groapa.Nu te lasa si cei care clantane pe la colturi lasai in pace ca inca nu au inteles toata profunzimea miscarii politice, miscare ce trebuia facuta mai de mult. Succes si atentie la ce scoti pe gura cand te enervezi.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ